İOS En iyi Android imsak Vakitleri 2016

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    imsak Vakitleri 2016 Apk indir
    İmsak kelime anlamı olarak bir şeyi yapmaktan el ayak çekme ve nefsine engel olarak o şeyi yapmama anlamına gelmektedir. Ramazan ayında oruç tutacak kimseler sahur yaptıktan sonra sabah ezanı ile birlikte yeme ve içmeyi bırakırlar. İşte bu yeme ve içme işlemlerine son verildiği an imsaktir.

    Hemen hemen takvimlerin tamamında imsak saatleri belirtilir. Bu vaktin başlaması tan yerinin aydınlanmaya başlamasına rastlar. İmsak vaktinden iftara kadar yemeden içmeden el çekilir. İmsak vakti bir nevi oruç yasaklarının başlama saatidir diyebiliriz. İmsak ile sabah namazının vakti girer. İmsak vaktinin girişiyle beraber oruç başlar. Sabah ezanı okunur. İmsak vaktinin girişi ve ezanın okunmasıyla yeme içme kesilir ve oruca niyetlendiler.

    Artık teknolojinin gelişmesiyle birlikte imsak ve akşam ezanının takibini takvimden yapmak tarihe karışmıştır. Hemen hemen hepimizin elinde bulunan akıllı telefonlarımıza indirebileceğimiz basit bir uygulama ile dünyanın neresinde olursak olalım iftar ve imsak saatlerini takip edebilmek artık çok kolaydır. Bu uygulama yaklaşık 200 ülke için namaz vakitlerini gösterir ve vakitlerde ezan okur.

    Ezan ve imsak saatleri Diyanet İşleri Başkanlığına ait web sitesi üzerinden alındığından güvenilirdir. Bu uygulama sayesinde artık dünyanın her yerinden Namaz Vakitlerine ve İmsak Vakitlerine ulaşabilirsiniz. Telefonunuzun masaüstüne indireceğiniz bu uygulama sayesinde artık imsak saatleri sürekli elinizin altında olacak. Uygulamanın bilgilerini Diyanetten alması da en cazip yönüdür. Bu uygulama imsak vakitleri 2016 ihtiyacınızı karşılamaya yönelik olarak hazırlanmıştır. Uygulama ayrıca zikirmatik, kıble bulma özellikleri ile de zenginleştirilmiştir. Uygulamanın kurulumu ücretsizdir.


    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !





    [​IMG]


    DOSYALAR

    [7,73 Mb]

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     

Sayfayı Paylaş