aktivasyon sorunu
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Aktivasyon İşlemini Gerçekleştiremeyenler Buraya Forumunda Bulunan aktivasyon sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : selam dostlar hepinize selam ve saygilar ben araniza yeni katildim insallah bundan sonra daha iyi tanisiriz ayrica bu toplulugu olusturan ...
-
Yeni Üye
aktivasyon sorunu
selam dostlar hepinize selam ve saygilar ben araniza yeni katildim insallah bundan sonra daha iyi tanisiriz ayrica bu toplulugu olusturan siteyi kuran arkadasada sonsuz saygilar sagolsun bizleri burada bulusturdugu icin belcikadan hepinize sonsuz sevgi ve saygilar sunuyorum
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
selam dostlar nihayet bende aranıza katıldım
-
Katılımcı Üye
ben bu prosata üye olmuştum ama bana msn e Merhaba samiabi, ProsatForum Community®'a 147 gündür üye olmanıza rağmen hiç mesajınız bulunmamaktadır.Unutmayın ki emeğe saygınızı sadece bir teşekkür edebilirsiniz diyor iyide kardeşim ben bu prosatın sayfalarına nasıl girerim giriyorum bu sayfalara giriş yetkiniz yok diyor engelleniyorum sebep nedir acaba
Konu samiabi tarafından (12-02-2009 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.
-
Administrator
admestos Nickli Üyeden Alıntı
selam dostlar nihayet bende aranıza katıldım
samiabi Nickli Üyeden Alıntı
ben bu prosata üye olmuştum ama bana msn e Merhaba samiabi, ProsatForum Community®'a 147 gündür üye olmanıza rağmen hiç mesajınız bulunmamaktadır.Unutmayın ki emeğe saygınızı sadece bir teşekkür edebilirsiniz diyor iyide kardeşim ben bu prosatın sayfalarına nasıl girerim giriyorum bu sayfalara giriş yetkiniz yok diyor engelleniyorum sebep nedir acaba
Aktivasyon işlemleriniz yapılmıştır
-
-
Yeni Üye
donis Nickli Üyeden Alıntı
:dizz

y:
aktivazyon sorunum var mail gelmedi prosat
-
-
Yeni Üye
merhaba aktivasyon sorunum.yardım lütfen
-
Administrator
Aktivasyonunuz yapılmıştır.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler