Açiko Firmasi Kaçti
(A ve B) Kategorisinde ve Aciko Forumunda Bulunan Açiko Firmasi Kaçti Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : açiko kendi internet sitesinde ankaradan izmire taşındıklarını arızalı ürünlerin izmire gönderilmesini istemiş . ben arızalı açikoyu dedikleri adrese gönderdim kargo ...
-
Yeni Üye
Açiko Firmasi Kaçti
açiko kendi internet sitesinde ankaradan izmire taşındıklarını arızalı ürünlerin izmire gönderilmesini istemiş . ben arızalı açikoyu dedikleri adrese gönderdim kargo masrfı 20 ytl tuttu gidiş geliş.ama şu cevabı aldım BİZ İNTEC FİRMASIYIZ BURASI ÖZEL SERVİS BURAYA GELEN CİHAZLAR ÜÇRETLİ TAMİR EDİLİR.arkadaşlar arızalı aciko cihazları izmire göndermeyin paranıza yazık olur
CEYLAN ELEKTRİK.ELEKTRONİK.BİLGİSAYAR VE UYDU SİSTEMLERİ
-
Emektar Üye
uyle bır fırmanın kacmıs olması yazık olur bence ortada yanlıs bır anlasılma var arkadasım daha ıyı arastırın
YOKUŞTA AKMAYAN TER İNİŞTE GÖZYAŞİ OLUR
-
Yeni Üye
iyi araştır bence parana yazık
İmza Alanınız Şuan İçin Boş
BURAYA Tıklayarak İmzanızı Düzenleyebilirsiniz.
ProsatForum
-
Yeni Üye
Arkadaşlar ben aciko düzce servisiyim elmadağlı arkadaş ımız doğru söylüyor.bizi ... gibi ortada bıraktılar.
-
Yeni Üye
yazık olmuş acikoya iyi cihazdı
İmza Alanınız Şuan İçin Boş
BURAYA Tıklayarak İmzanızı Düzenleyebilirsiniz.
ProsatForum
-
Paylaşımcı Üye
Bu bir ilk degilki daha oncede skywox firmasi gebze tarafinda idi fabrikasi ne yaptilar ; biz tasarruflu ampul uretecez diyip fabrikayi kapadilar. Yaziklar olsun bu zihniyete arkasinda duramayacagimiz cihazlar elimizde ve musterilerimizde patladi. Ariza yaptigi zaman firmasi olmayan cihazlari para ile tamir ettiriyoruz. Bizlerle musterileri kavgali hale getirenler utansin.....
Neyse bir firma daha kapandi diyelim konu kapansin....
Ucurtmalar Ruzgar Gucu ile Degil ;
O Guce Karsi Durduklari icin UCARLAR...
MuNZuR Derki : Insan olarak bildigim bir sey varsa oda hic bir sey BiLMEDiGiMDiR....
-
Yeni Üye
Türkiye 1 adım ilerlemez böyle zihniyeti bozuk insanlar oldukça, aslında yasal yönden araştırılıp bu tip insanlardan haklarımızı söke söke alırız. Biz sustukçada sırtımıza binecek çok olur arkadaşlar.
-
Yeni Üye
cihazların patentleri farklı olmasına rahmen fena degildi ama teknik destegi olmayan cihaz benim icinhictir en iyisi olsada
-
Kadrolu Üye
Bence teknik desteği olan cihazlar daha çok tercih edliyor.
-
Yeni Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)